DOMOTICA

Loxone Smart Home

50.000 Handelingen minder, meer tijd voor het leven

Uw Loxone Smart Home neemt meer dan 50.000 handelingen en denkprocessen per jaar voor haar rekening. Ze doet dat op basis van uw wensen, noden en levensstijl. Loxone maakt uw woning slim. Op deze manier heeft u meer tijd voor de leuke dingen van het leven.

 

Loxone geeft uw woning het hoogste IQ

Net als het menselijk zenuwstelsel worden alle componenten met elkaar verbonden. Hierdoor kunnen ze met elkaar praten. Het centrale punt van dit zenuwstelsel, de Loxone Miniserver, stuurt alles aan en anticipeert op de gewoonten, wensen en behoeften van de bewoners. Dat zorgt voor een onovertroffen wooncomfort.

 

 

 

Bespaart slim energie

Een Loxone Smart Home houdt uw energiekosten onder controle. In lege kamers wordt energie bespaard: stroomvreters van het net halen, lichten uit, temperatuur verlagen, muziek deactiveren… Wasmachine, droogkast en vaatwasser springen aan wanneer de zon schijnt en de zonnepanelen gratis stroom leveren. Ook uw elektrische wagen wordt met de zon volgetankt voor nul euro.

 

 

Waakt over alle bewoners

’s Nachts, wanneer iedereen slaapt, doet uw Loxone Smart Home geen oog dicht. Ze waakt over alle bewoners. Ze zorgt voor bescherming tegen inbrekers en slaat alarm in geval van nood. Ook waterlekken en rook worden snel gedetecteerd. Kortom: u geniet van bescherming de klok rond.

 

Eenvoudige bediening

In tegenstelling tot domotica staat bij Loxone woonautomatisering centraal. Uw woning denkt mee, en maakt tijd vrij voor andere zaken. Maar u heeft altijd complete controle. Een klik op een drukknop of een tik op uw smartphone is voldoende om in te grijpen.

 

Intelligent wonen zoals niemand anders

Uw intelligente woning weet wat u wilt, op elk moment van de dag, waar u ook bent. Het weet van welke lichtstemming u houdt tijdens het koken, het spelen of het relaxen. Het kiest voor u uit 1001 mogelijkheden. Het speelt uw muziek: overal hetzelfde of in elke ruimte iets anders. Dit alles waar en wanneer u wilt. Lichtstemmingen zorgen voor de ideale atmosfeer. Dit is ongeëvenaard comfort dat alleen maar mogelijk is met Loxone

 

www.loxone.com

 

 

 

Duotecno

Duotecno biedt topoplossingen voor woon- en werkautomatisering met doorgedreven aandacht aan het design.

Duotecno ontwerpt en produceert gebruiksvriendelijke, hoogwaardige en innovatieve domotica-oplossingen die het leven gemakkelijker maken. Bij Duotecno bundelen esthetiek en functionaliteit hun krachten. Design is één van de grootste troeven, samen met de eenvoudige, snelle intelligentie achter onze designproducten.

Met de kwaliteitsvolle domoticaproducten van Duotecno bedien je van op afstand de verlichting, elektrische toestellen, rolluiken, audio, video en alarm in je woning of gebouw. Er wordt  veel aandacht besteed aan de ontwikkeling van gebruiksvriendelijke user interfaces. Bovendien zijn de producten ontwikkeld en geproduceerd in België. De touchscreens en schakelaars zijn eenvoudig te bedienen. Één druk op de knop en de gewenste actie vindt plaats: verlichting dimmen, audio-installatie starten, rolluiken openen … Duotecno maakt van je huis een slimme woning! Dankzij ruime ervaring staan wij garant voor kwaliteit en vakmanschap in combinatie met de nieuwste marktinnovaties. Uitbreiding op bestaande installaties is altijd mogelijk.

Prefereert u een naadloos design in uw interieur?

Om uw project nog meer aan te passen aan uw persoonlijke stijl, kunnen al producten worden geïmplementeerd met verschillende, unieke methoden in de muur/plafond. Dit geldt voor onze schakelaars, stopcontacten, audio speakers, detectoren, touchscreens… Enkele van deze accessoires zijn Trimless wallboxes, waarmee u onze producten 100% verzonken kunt maken.

Bovendien kunnen we uw schakelaar ook volledig integreren in de afwerking van uw muur, zodat u alleen de RGB-LED’s ziet, zonder enige zichtbare rand. Een naadloos interieur gegarandeerd. Til uw interieur naar een hoger niveau en geniet van het tijdloze vleugje luxe.

 

Betrouwbaar en snel

Doordat Duotecno gebruik maakt van het uiterst stabiele CAN-bus protocol werkt uw woning razendsnel. Bovendien wordt alles ontwikkeld en geproduceerd in België. Duotecno de enige die 5 jaar garantie geeft.

 

Zeer Flexibel door de integratie met topmerken

Duotecno zoekt steeds naar oplossingen om product specifieke nyches te integeren in hun systeem. Den aan HVAC, airco maar ook aan beeld en geluid. De experts blijven de domoticasystemen updaten met nieuwe functies en technologieën. Je kan het systeem steeds aanpassen of uitbreiden volgens je eigen behoeften. Domotica is future-proof en groeit mee op jouw ritme.

Huisautomatisering met oog voor kwaliteit en design

 

www.duotecno.be

 

  • Category : SERVICES
Neem contact op