INTERIEUR

Doel verlichting

De basis voor een geslaagde verlichting begint bij het kijken naar de functie van de ruimte die moet worden verlicht. De verschillende ruimtes van uw interieur vragen namelijk om ander licht: basis-, sfeer-, werk- of accentverlichting. Cocoonen in de huiskamer of een goed werklicht in je keuken of thuiskantoor vraagt een andere soort verlichting.

Welke stijl wilt u bereiken? Modern, klassiek of tijdloos? Moet de verlichting eerder minimalistisch zijn of moet het net de aandacht op een bijzonder detail trekken? Wij weten de juiste accenten te leggen en kiezen voor de juiste lichtbronnen en armaturen met voldoende flexibiliteit. Zo zorgen we met verlichting op elk moment van de dag voor de gewenste uitstraling van uw interieur.

 

 

 

Bouw of Renovatie?

Bent u van plan om te bouwen of te verbouwen? Denk dan al tijdens de planfase aan uw verlichting.

Ervaring leert dat de aansluitingspunten voor verlichting wel eens worden vergeten of verkeerd worden geplaatst in de ruimte. Om dit te vermijden, werkt Crea-Accent samen met uw (interieur-)architect of aannemer en maakt een lichtplan op maat.

Een goede lichtplanning versterkt de vormgeving van uw interieur en brengt op elk ogenblik de gewenste sfeer.

 

 

Bedrijven

Elk bedrijf heeft een ander type verlichting nodig. Een goede winkelverlichting is enorm krachtig voor de verkoop van uw producten. Productiebedrijven hebben vaak veel licht nodig maar willen gezien de lange brandtijden zo weinig mogelijk verbruiken. Vervolgens is de levensduur van de lampen vaak erg belangrijk om de bedrijfscontinuïteit te garanderen.

Aangezien dit een zeer specifieke materie is verwijzen wij u graag door naar ons zusterbedrijf.

www.luxverlichting.be

 

  • Category : SERVICES
Neem contact op