LICHTSTUDIE

LICHTADVIES

Wij bespreken eerst uw wensen en noden

De lichtadviseur van Crea-Accent bespreekt eerst uw wensen en noden, welke sfeer en stijl u wenst in welke ruimte, bekijkt daarbij de technische mogelijkheden, de nodige lichtintensiteit, kleurkeuze en accenten.

Daarbij wordt rekening gehouden met de duurzaamheid van de lichtbronnen, de kwaliteit en uiteraard ook het energieverbruik.

De lichtadvisieur schetst op basis hiervan een voorstel en zoekt de beste materialen en lampen om uw wensen te realiseren.

Maak nu een afspraak
LICHTPLAN

Verlichting speelt een belangrijke rol in je interieur. Belangrijker dan je denkt, want verlichting wordt nog wel eens onderschat

Crea-Accent zet het lichtadvies vervolgens om in een lichtplan. Hierin wordt de positie van de lichtpunten bepaald. Zowel de positie als de verlichtingsrichting van de lichtpunten staan op het plan aangeduid. Per lichtpunt worden toestellen en lampen bepaald. Per ruimte vindt u in dit lichtplan ook een materiaallijst voorzien van afbeeldingen en productdetails. Crea-Accent geeft tevens een advies over de groepen per schakelaar en dimmer.

Het lichtplan wordt op die manier een geschikte leidraad voor uw installatie, of u nu kiest voor een klassieke installatie of domotica. Crea-Accent brengt alles nauwgezet in kaart.

Voor moderne woningen kan er een 3D-model worden gemaakt zodat u de effecten en lichtopbrengsten vooraf kunt zien. Deze worden nauwkeurig berekend met een professioneel computermodel.

 

 

 

  • Category : SERVICES