Onze klanten aan het woord

Testimonials

Getuigenissen van onze klanten:

  • Bedankt om dit zo vlot te regelen! We hebben heel veel goeie partners in de realisatie van ons droomhuis, maar jullie steken er kop en schouders bovenuit, Marc ook. Merci! (Managing Director of ACB Agencies)

 

  • “Graag wil ik jullie bedanken voor jullie goede service, zowel bij het bestellen, de opvolging, als de plaatsing. We zijn heel erg tevreden van de lampen en kregen al verschillende complimenten!”

 

  • Ben niet alleen tevreden, ben ZEER tevreden met het resultaat. Zeer vakkundige plaatsing door prima mensen. Een dikke proficiat! (Dhr Jan Hellemans)

 

  • “Uitstekende hulp en service. Dus echt goede verlichting hier.”

 

  • “Uiterst tevreden en dat zeggen we zo ook aan iedereen verder” (Mevr Verhoeven)

 

Verlichting en domotica voor particulieren

Als particulier op zoek naar een professionele oplossing voor de verlichting van uw interieur en tuin? Crea-Accent ontwerpt stijlvolle lichtconstructies die perfect passen binnen uw leefruimtes. Uw verlichting automatiseren met domotica? Crea-Accent maakt van uw huis een smart home!

Verlichting voor bedrijven

Schakel ons zusterbedrijf LUX Verlichting in voor de verlichting van uw winkel, magazijn, productiehal of kantoor. Als bedrijf wilt u lampen die lang meegaan en weinig verbruiken. Ze branden dan ook vaak de hele dag. LUX Verlichting ontwerpt en plaatst daarom duurzame en energiezuinige verlichting.

Ook zo’n professionele verlichting in uw huis of bedrijf?
Crea-Accent staat voor u klaar!
Maak vandaag uw afspraak of bel +32 3 425 64 12.