Totaalproject verlichting, elektriciteit en domotica

Totaaloplossingen voor uw verlichting, elektriciteit en domotica met maar 1 aanpsreekpunt.

  • Wilt u de volledige verlichting van uw nieuwbouw laten ontwerpen en installeren?
  • Heeft u een heuse renovatie gepland en moet de elektriciteit vernieuwd worden?
  • Wilt u met domotica uw verlichting, verwarming en elektrische toestellen vanop afstand of automatisch aansturen?

Dan bent u bij Crea-Accent aan het juiste adres. Wij plannen, ontwerpen en plaatsen de elektriciteit, interieurverlichting, tuinverlichting en domotica in uw woning of bedrijf.

Team van ervaren elektriciens en lichtspecialisten

Kies voor één professionele partner die u vanaf het ontwerp van uw lichtplan tot het indraaien van de laatste lamp bijstaat. Zo bent u zeker van een correcte installatie en hebt u één vast aanspreekpunt voor al uw vragen rond verlichting en elektriciteit. Door de korte communicatielijnen bent u er zeker van dat alles goed op elkaar wordt afgestemd.

Lichtplan voor uw totaalproject

Voor we aan de slag gaan, stellen we eerst een uitgebreid lichtplan op. U heeft namelijk duizenden verschillende opties om uw ruimtes te verlichten. Het is daarom belangrijk dat we samen op zoek gaan de ideale verlichting van uw huis en tuin, passend bij uw wensen.

Maak van uw huis een smart home!

Crea-Accent maakt van uw huis een smart home! Met domotica stuurt u alle elektrische apparaten in uw woning automatisch en vanop afstand aan. Wij ontwerpen en installeren uw domotica. Domotica is een toekomstgerichte en energiebesparende technologie die zorgt voor meer woon- en werkcomfort.

Duurzaam totaalproject

Bij Crea-Accent houden we steeds rekening met de lichtopbrengsten en het energieverbruik van uw totaalproject. We houden uw energiekosten onder controle door in de ontwerpfase zo veel mogelijk te kiezen voor duurzame materialen, lichtarmaturen en lampen.

Als architect of aannemer samenwerken met Crea-Accent

Bent u een architect of aannemer en bent u op zoek naar een professionele elektricien en lichtadviseur voor uw projecten? Laat u begeleiden en ondersteunen door Crea-Accent en ga voor het totaalaanbod: én elektriciteitsinstallateur én verlichting én domotica. Wij zijn steeds opzoek naar professionele partners, die graag deel uitmaken van onze partnerformule.

Laat u inspireren in onze showroom!

Een prachtig totaalproject begint met een goed idee. Kom daarom vrijblijvend langs in onze showroom in hartje ’s-Gravenwezel en laat u inspireren. We demonstreren graag onze verschillende lichtarmaturen en lichtconstructies voor uw interieur en exterieur. Heeft u vragen? Onze lichtadviseurs staan klaar voor u!

Uw volledige woning optimaal verlichten?
Ook voor uw totaalprojecten is Crea-Accent uw vaste partner!
Maak vandaag uw afspraak of bel +32 3 425 64 12

 

 

 

 

  • Category : SERVICES