Interieurverlichting: zet uw interieur in de kijker!

Verlichting van uw woning

Bent u op zoek naar een professionele partner voor de verlichting van uw woonkamer, keuken, badkamer, bureau, slaapkamers? Maak het dan sfeervol thuis met de interieurverlichting van Crea-Accent. Wij zorgen voor meer sfeer, stijl en comfort in uw huis.

Verlichting, elektriciteit en domotica

Crea-Accent is naast verlichting ook uw ervaren specialist in elektriciteit en domotica. Van de eerste lichtplannen tot het indraaien van de laatste lamp, Crea-Accent is uw vaste partner voor kleine en grote totaalprojecten. Ons team van ervaren elektriciens zorgt voor een nauwkeurige plaatsing.

De juiste verlichting in elke leefruimte

Elke ruimte in uw interieur vraagt een ander soort licht. In uw woon- en slaapkamer – waar u vooral ontspant – heeft u doorgaans minder sterk licht nodig dan bijvoorbeeld in uw keuken.
Crea-Accent houdt rekening met het doel van uw verlichting en combineert verschillende soorten interieurlampen naargelang de ruimte:

  • Basisverlichting: hanglampen of inbouwspots die uw ruimtes voldoende verlichten.
  • Sfeerverlichting: vloer- of tafellampen die warm en zacht indirect licht uitstralen.
  • Accentverlichting: kleine lichtaccenten die een schilderij of foto benadrukken.
  • Functionele verlichting: sterke werklichten in uw keuken en bureau.

Licht op maat

Voor Crea-Accent is elk project anders. Onze lichtexperten bestuderen uw interieur en zoeken naar bijzondere lichtoplossingen voor uw ruimtes. Houdt u van een modern, klassiek of tijdloos design? Bij Crea-Accent houden we steeds rekening met uw specifieke voorkeuren. We ontwerpen – én plaatsen – verlichting die volledig naar uw smaak is en uw interieur perfect in de kijker zet.

Lichtplan van uw huis

Bent u van plan te bouwen of te renoveren? Denk dan al in de ontwerpfase aan uw verlichting! Een goede binnenverlichting begint namelijk met heel wat denk- en planwerk. Met een lichtplan van uw nieuwbouw of renovatie integreren we uw verlichting perfect in uw interieur.

Duurzame interieurverlichting

Bij Crea-Accent houden we steeds rekening met uw energiekosten. We kiezen zoveel mogelijk voor duurzame verlichting. We gebruiken hierbij zoveel mogelijk toekomstgerichte, duurzame lampen die lang meegaan en uw energiefactuur laag houden.

Slimme interieurverlichting

Combineer domotica met onze interieurverlichting en creëer unieke sferen. Met onze domoticasystemen bestuurt u bovendien veel meer dan enkel uw verlichting. We integreren ook – als u dat wil – uw verwarming, rolluiken, alarmsysteem en elektrische apparaten.

Kom langs in onze showroom!

Lichtadvies nodig? Bezoek vrijblijvend onze sfeervolle toonzaal in hartje ’s-Gravenwezel en laat u inspireren. Kijk gerust rond en maak kennis met onze lichtadviseurs. Zij helpen u graag verder.

Verlichting op maat van uw interieur?
Crea-Accent staat voor u klaar!
Maak vandaag uw afspraak of bel +32 3 425 64 12.

 

 

 

 

  • Category : SERVICES