Over ons

One-stop-shop voor uw verlichting, elektriciteit en domotica

Crea-Accent is dé one-stop-shop voor uw verlichting, elektriciteit en domotica in de regio Antwerpen. Bij ons rekent u steeds op een complete service: van het ontwerpen en opstellen van een elektriciteitsplan en lichtplan tot het aansluiten van uw toestellen en het indraaien van de laatste lamp.

Totaalservice

Bij Crea-Accent wordt de complete verlichting, elektriciteit en domotica van uw woning of bedrijf door één professionele partij verzorgd. Wij bieden meer dan een goed ontwerp: onze geschoolde elektriciens zorgen ook voor een feilloze plaatsing.

Ervaren team van lichtspecialisten en elektriciens

Crea-Accent biedt haar personeel regelmatig bijscholing aan. Hierdoor beschikken onze lichtadviseurs en elektriciens over de juiste kennis en know-how voor uw project.

Kwaliteit verzekerd

Crea-Accent werkt steeds met de beste lampen en lichtarmaturen. We houden steevast rekening met uw persoonlijke smaak en uw budget. Zo brengen we niet enkel sfeer in huis, maar zorgen we ook voor praktische en stijlvolle oplossingen op maat van uw woning.

Duurzame verlichting

We denken voortdurend aan de lichtopbrengsten en het energieverbruik van uw verlichting. We houden uw energiekosten laag door in de ontwerpfase te kiezen voor duurzame, energiezuinige lampen en verlichtingstoestellen.

Samenwerking met uw architect en aannemers

Crea-Accent ondersteunt en begeleidt uw architect en aannemers. Wij nemen bij uw totaalrenovatie of nieuwbouw graag de verlichting, domotica en elektriciteitswerken voor onze rekening.

Industriële verlichting door LUX Verlichting

Op zoek naar industriële verlichting voor uw winkel, kantoor, horecazaak of fabriek? Verlichting die ook bij lange brandtijden lang meegaat en weinig energie verbruikt? Dan verwijzen we u graag door naar ons zusterbedrijf LUX Verlichting. Net als Crea-Accent focust LUX Verlichting op kwaliteit, duurzaamheid en een totaalservice.

Gratis lichtadvies in onze showroom

Gratis lichtadvies nodig? Kom langs in onze sfeervolle toonzaal in hartje ’s-Gravenwezel en ontmoet onze professionele lichtadviseurs. We geven u graag een demonstratie van onze verschillende lichteffecten, lichtarmaturen en domotica.

Op zoek naar professionele verlichting, elektriciteit en domotica voor uw woning?
Crea-accent is uw ervaren lichtspecialist en elektricien.
Maak vandaag uw afspraak of bel +32 3 425 64 12