TUINVERLICHTING

Extra genieten van uw tuin!

Genieten van een lange zomeravond op het terras of in de tuin, maar evengoed genieten in de winter van het zicht op uw mooie tuin, binnen en buiten worden almaar meer één leefwereld. Tuinverlichting speelt dan ook hoe langer hoe meer een belangrijke rol. Maar hoe pakt u dat aan?

Aangepast licht

Tuinverlichting is geen kwestie van improvisatie. Net als voor uw interieur vragen de verschillende delen van uw tuin om andere verlichting: basis-, sfeer- en accentlicht.

Basisverlichting is vooral functioneel, zoals aan de oprit en de inkom zodat bewoners en bezoekers zich veilig naar de woning kunnen begeven. Basisverlichting is ook handig aan het terras en aan het tuinpad om u zonder hindernissen in de tuin te bewegen.

Sfeerverlichting is dan weer aangewezen om te genieten van lange zomeravonden, ook lang nadat de zon onder is, een achtergrondverlichting die nooit mag verblinden.

Accentverlichting vestigt ten slotte de aandacht op de vormgeving van uw tuin, om interessante objecten of elementen, zoals een boom of plantengroep, op het terras of in de tuin te benadrukken.

 

Verlichtingsplan en plaatsing

 

Om uw mooie tuin helemaal tot zijn recht te laten komen, moet zowel het esthetische als het technische aspect kloppen. Crea-Accent maakt een verlichtingsplan op maat.

Dit plan bevat de plaatsbepaling van de lichtpunten, de elektrische bedrading, schakelingssschema’s, de aard van de armaturen, de lampkeuze en zo meer.

Indien noodzakelijk presenteren wij lichteffecten in uw tuin.

vervolgens zorgen wij voor de bekabeling en plaatsing van deze nieuwe verlichtingsinstallatie.

De verlichting kan geautomatiseerd worden zoals u dat wenst.

Kortom, zo combineert Crea-Accent functionaliteit en esthetiek op een perfecte manier.

 

  • Category : SERVICES
Neem contact op